Page 1 of 1

Dags och plats för forumträff?

Posted: Wed Jun 13, 2012 9:16 pm
by felix83
Nu när vår sponsor har flytt landet så är det kanske läge att hitta en ny häckningsplats? Jag (och många med mig, verkar det som) tycker det är dags för en forumträff snart! Jag vet att Eric vid släktträffen i fjol pratade om att ha en helgträff i Göteborg och att han i sådana fall skulle kunna tillhandahålla parkeringsplatser under natten. Annars skulle man kanske kunna höra med Hirschberg i Falköping om att göra ett studiebesök där.

Någon som har några andra idéer och förslag om tid och/eller plats?

Posted: Wed Jun 13, 2012 9:59 pm
by MagnusW
Jag gillar Jönsköpingstrakten som träffpunkt, för det är centralt i landet. I PCS har vi funktionärer alltid en träff på Gyllene Uttern på hösten.

Det är ju inget Porsche eller motor relaterat, men det är ett bra ställe om man vill träffas käka god mat, öl och övernattning.

Posted: Wed Jun 13, 2012 10:12 pm
by jsoderbe
Gyllene Uttern är riktigt trevligt, och det är en fin tur dit, och inom komfortzonen för de flesta. Runt 28 mil för mig. Bra idé! Då måste jag fixa ihop nästa earlyporsche först, bara....

Med vänlig hälsning,

Johan

Posted: Wed Jun 13, 2012 11:21 pm
by tomlin
Jönköping, centralt?! Nu får ni kolla på Sverigekartan en gång till grabbar. Jag har ju 120 mil enkel väg dit. :-)

Posted: Wed Jun 13, 2012 11:44 pm
by MagnusW
tomlin wrote:Jönköping, centralt?! Nu får ni kolla på Sverigekartan en gång till grabbar. Jag har ju 120 mil enkel väg dit. :-)
Sveriges demografiska mittpunkt ligger i närheten av finnspång, kan inte vara mer än 10 mil från jönköping. :-D

Posted: Thu Jun 14, 2012 1:19 pm
by felix83
Gyllene Uttern är ju trevligt, med fina Porschevägar runt omkring och, som sagt, inom överskådligt avstånd (i alla fall för oss sörlänningar :wink:). Det funkar absolut för mig.

Någon som har något annat förslag?

Posted: Thu Jun 14, 2012 2:02 pm
by tommyrecaro
Eller så kombinerar vi ihop ett studiebesök hos Perrys Motor med ett på Team Tidö. Kanske även ett besök på bilmuseet i Köping som iofs inte har några Porschar men väl en Ferdinand Porsche-konstruerad Mercedes SSK och några Bugattis.

Tommy

Posted: Thu Jun 14, 2012 2:08 pm
by MagnusW
tommyrecaro wrote:Eller så kombinerar vi ihop ett studiebesök hos Perrys Motor med ett på Team Tidö. Kanske även ett besök på bilmuseet i Köping som iofs inte har några Porschar men väl en Ferdinand Porsche-konstruerad Mercedes SSK och några Bugattis.

Tommy
Låter mycket intressant, om nån har kontakter till det!

Posted: Thu Jun 14, 2012 2:49 pm
by tigerman67
MagnusW wrote:
tomlin wrote:Jönköping, centralt?! Nu får ni kolla på Sverigekartan en gång till grabbar. Jag har ju 120 mil enkel väg dit. :-)
Sveriges demografiska mittpunkt ligger i närheten av finnspång, kan inte vara mer än 10 mil från jönköping. :-D
Demografisk mittpunkt? Har du räknat med utlandssvenskar i så fall? ;)

MVH Jonas

Posted: Thu Jun 14, 2012 4:49 pm
by Eric
Bra ide, jag kan annars rodda ihop något på Sveriges framsida Götteborg. Går att lösa nattparkering också.

Första eventet i Göteborg blir en öl på Linnegatan inom kort för de som är sugna:
viewtopic.php?p=22671#22671

Posted: Fri Jun 15, 2012 1:25 pm
by felix83
MagnusW wrote:
tommyrecaro wrote:Eller så kombinerar vi ihop ett studiebesök hos Perrys Motor med ett på Team Tidö. Kanske även ett besök på bilmuseet i Köping som iofs inte har några Porschar men väl en Ferdinand Porsche-konstruerad Mercedes SSK och några Bugattis.

Tommy
Låter mycket intressant, om nån har kontakter till det!
Glöm mina tidigare förslag, detta låter svårslaget! Är det någon som har känningar på Tidö slott? Annars kan man ju slänga iväg ett mail dit på vinst och förlust...
Dessutom verkar varenda väg i den delen av Västmanland vara utmärkt med den bruna blom-skylten. Fantastiskt vackert!
Det geografiska läget är, om inte perfekt, så i alla fall rättvist (ungefär samma avstånd från Stockholm och Göteborg som Habo, fast tvärt om om ni förstår vad jag menar). :D

Posted: Fri Jun 15, 2012 1:52 pm
by jsoderbe
Ojdå, 4 km hemifrån, det var ju inom min komfortzon... :D

Jag "känner" greven, så jag skulle kunna fråga honom. De har träffar varje onsdagskväll till Midnattssolsrallyt, vilket är ett generellt tips.

Dock vet jag att två av bilarna är hos Tuthill just nu, så det är osäkert hur många bilar det finns att titta på.


Mvh Johan

Posted: Fri Jun 15, 2012 7:12 pm
by zootcase
Det kommer vara klagomål oavsett vart.
Tycker Gyllna Uttern var ett bra förslag och ännu bättre att någon försöker hålla i det.

Posted: Fri Jun 15, 2012 8:31 pm
by Rickard M
Tidö http://www.tidoslott.se/biltraffar/ verkade ju trevligt, men det kanske är bäst med en helg för forumträff om det går att ordna, lite lång att åka en vardagkväll.

Posted: Sun Jun 17, 2012 8:01 pm
by felix83
Risken verkar vara att en träff på Tidö bara lockar folk från Stockholmstrakten. Som jag ser det är behållningen med dessa årliga forumträffar att man får chansen att träffa folk från mera långväga ifrån, och då kanske Gyllene Uttern är ett bättre alternativ. Huvudsaken är att möta folket "bakom avatarerna", sparka däck och snacka skit, tycker jag. Då spelar det mindre roll om det är på ett ställe med bilanstrykning eller på en parkering bredvid E4:an. Eller vad säger ni andra? Tror ni Gyllene Uttern lockar mer folk? Jag har som sagt ingenting emot en trettiomilaresa, men vad tycker resten?

(Därmed inte sagt att det inte skulle vara intressant med ett studiebesök eller två, men just nu pratar jag bara om en möjlighet att träffas på ett sätt liknande de träffar som tidigare har hållits hos Ferdinand.)

Posted: Sun Jun 17, 2012 9:59 pm
by Eric
Varför kan man inte ha båda? De årliga Taxingeträffarna var ju väldigt välbesökta och roliga likaså Habo.

Kan inte någon styra upp en Stockholmsträff så löser jag en för Göteborgarna och så kanske vi avslutar säsongen på Gyllene Uttern?

:D

Posted: Sun Jun 17, 2012 10:21 pm
by felix83
Tja, varför inte, det låter väl som en bra idé? Vi kan se till att lägga Utterträffen lagom långt fram i tiden så du har en bra deadline för T:n... :D

Posted: Mon Jun 18, 2012 8:24 am
by Eric
felix83 wrote:Tja, varför inte, det låter väl som en bra idé? Vi kan se till att lägga Utterträffen lagom långt fram i tiden så du har en bra deadline för T:n... :D
Ha ha, det är en bra morot i så fall..

Posted: Wed Jun 27, 2012 6:09 pm
by tomlin
För att röra till det ytterligare så är ett helt nytt förslag att lägga www.early911.se's stora årliga träff till ett redan existerande event: Svenskt Sportvagnsmeeting på Ring Knutstorp i Skåne. Var där ifjol och det var i mitt tycke ett riktigt De Luxe-arrangemang. Tre dagar i början på juli (mycket av sommaren kvar för familjeliv), många fina kurviga vägar i omgivningarna, ett trevligt rally på lördagen med målgång och reserverad parkering på banan på första parkett, många andra märkesklubbar är där att tjöta med (inkl Porscheklubben) och förstås mycket racing på en fin bana och anläggning med öppen depå. Bo kan man göra i trevliga Helsingborg eller närmare banan. Lämpligt att testa 2013?