Page 1 of 1

Brostugan 29 juni

Posted: Wed Jun 30, 2010 11:36 am
by Hasse Targa 72
Närmare 30 Porschar samlades i det vackra vädret på tisdagskvällen vid Brostugan. Beklagligtvis endast tre Earlies och en 356 trots att Ingemar (insw) hade utverkat gratis kaffe med bröd till alla som dök upp i dessa bilar. Kanske beror generositeten på förväntad konkurrens från Drottningholm slott.
Image
Image
Image
Image
Men det fanns trots allt mycket snyggt att titta på.
Image
Image
Image
Image
Image

För att slippa köerna från Brommaplan till Brostugan åkte jag rätt tidigt ut till Drottningholms slott för att på så sätt kunna smyga bakvägen till Brostugan när det var dags.
Här finns mycket att titta på.
Image
Enligt uppgift bidrog Brostugan med sina Porscheträffar till att Slottet en gång i tiden utsågs till ett världsarv.
Image
Från Hovförvaltningen fick jag uppfattningen att man planerar att ha Porscheträffar på onsdagar i slottsträdgården. Eftersom man inte kan bestämma sig för om det ska vara jämna eller udda veckor så kommer man till att börja med att ha träffar varje vecka. Man kommer att bygga ramper så att bilarna kan ta sig över buxbomshäckarna, extra långa ramper för de bilar som är sänkta.

Idén till gräsmatteträffarna sägs komma från vår senaste prins som säger att man i Ockelbo alltid parkerar på gräsmattorna när man ska ha kul. Kungaparet lär ha föreslagit att Targa-modellerna ska få stå närmast slottet eftersom de är förknippade med så mycket romantik.

Vi får se hur det går och hoppas på det bästa.

//Hasse